18 SEPTEMBER • GÖTEBORG

Boka idag – spara 2 000 kr

Det sägs att det bara finns två typer av företag. De som har blivit hackade och de som har blivit hackade, men inte vet om det.

På NGT Göteborg 2019 handlar det om hoten mot ditt företag och mot dina data. Det handlar om gårdagens hot, om dagens hot och, framför allt, om morgondagens hot. Hur skyddar vi oss mot virus, stöld av data, nätfiske, trojaner, stöld av identiteter och lösenord, spionprogram, botnät och den kanske svagaste länken av dem alla – den mänskliga faktorn?

Hoten blir bara fler och fler, samtidigt som det som behöver skyddas också ökar. För några år sedan var det om servrar, användares dator och nätverk. I dag handlar det dessutom om allt från smarta klockor och bilar till nationell elförsörjning. Att lägga steget före it-kriminaliteten är ett hårt jobb, det gäller att veta vilka hot som finns och hur man skyddar sig mot dem. Dessutom kommer det hela tiden nya regler, lagar och direktiv att ta förhålla sig till.

På NGT möter du både internationella och svenska experter, hackare, myndigheter, företagen som ligger i täten samt Sveriges it-säkerhetsproffs. Vi ses där!

Boka till earliest bird-pris och spara 2 000 kr

Programpunkter och diskussionsämnen:

 • Wearables
  Smart watches och aktivitetsarmband sporrar oss till bättre hälsa och underlättar vår vardag, de är smidiga hjälpmedel och dessutom snygga accessoarer. Över 100 miljoner enheter har sålts årligen de senaste åren globalt. Men hur säkra är de? Hur hanterar smarta klockor och aktivitetsarmband egentligen våra data och hur enkelt kan de hackas? Förbered dig på en hel del överraskningar.
 • Dataexplosionen
  På 90-talet skrattades det till och med åt konceptet terabyte. Det kändes som ett orimligt mått på digital lagring. Idag kostar en hårddisk på en terabyte runt 400 kronor. Priserna fortsätter nedåt och datamängder ökar exponentiellt. Vi har tillgång till mer information och data än någonsin, men hur skyddar vi dessa enorma datamängder på bästa sätt? Hör experterna dela sina erfarenheter och tips.
 • Lösenordskaoset
  Nu är det nog. Svåra, krångliga och framför allt osäkra lösenord är gårdagens lösning. Allt fler röster höjs för att lösenordens tid är förbi. Nu måste vi använda andra, säkrare inloggningssätt. Lär dig mer om framtidens autentisering.
 • Regler, direktiv och lagar
  Över ett år har passerat sedan GDPR började gälla. Den första vågen har lagt sig, men vad har hänt hittills och vad händer framöver? Kan vi dra några slutsater av vilka praktiska effekter GDPR gav?
 • Den mänskliga faktorn
  De tekniska lösningarna som skyddar system och data blir allt smartare. Vi människor borde bli det också, men så är inte alltid fallet (tänk ”kommandorörelse”). Hur tar vi hänsyn till den ständigt närvarande säkerhetsrisken ”den mänskliga faktorn”?

Talare

Talarlistan uppdateras löpande – så håll koll!

Boka till earliest bird-pris och spara 2 000 kr

Plats: Trädgår’n Göteborg

Next Generation Threats arrangeras på Trädgår’n Göteborg. Centralt läge, luftig miljö och fin service – här finns alla förutsättningar för att du ska trivas under dagen.

När: 18 september, kl 08.00–17.00 (AW från kl 17.00)
Adress: Nya Allén 11, Göteborg

Det här får du som deltagare

 • Inspiration och praktisk kunskap från ledande experter inom it-säkerhetsområdet
 • En heltäckande överblick av de senaste trenderna och arbetssätten
 • Nätverka med 250 branschkollegor som står inför liknande utmaningar som du
 • Mat, dryck, frukt och AW – vi håller din energinivå på topp under hela dagen
 • Konkreta tips och case på hur du skyddar dig mot kommande hot och sårbarheter

”Sveriges bästa och mest meningsfulla it-säkerhetsevent”

– Magnus Näriäinen, Nsec

Våra partners 2018

HP

Fortinet

Bli partner!

Bli partner till Next Generation Threats Göteborg och nå ut till Sveriges tech-publik. Hör av dig till oss så berättar vi mer om möjligheterna.

Anmäl intresse

Kontakta oss

Katarina Strömberg
Executive Event Editor
katarina.stromberg@idg.se
+46 708 88 42 66

Rasmus Halonen
Marketing Coordinator
rasmus.halonen@idg.se
+46 709 48 85 87

Alexandra Appelqvist

Alexandra Appelqvist
Partnership & Project Manager
alexandra.appelqvist@idg.se
+46 729 77 57 08

Felicia Steen

Felicia Steen
Project Manager
felicia.steen@idg.se
+46 735 98 22 20